Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، علی صالح آبادی در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با بیان اینکه دولت جدید باید ایجاد سلامت در نظام بانکی را مدنظر قرار داده و انتظام بخشی به وضعیت مالی بانک‌ها را در دستور کار قرار دهد؛ به نحوی که کنترل اضافه برداشت‌ها صورت گیرد.

وی افزود: از دولت جدید هم انتظار می‌رود که سیاست‌های مالی کشور را به سمت استقلال از سیاست‌های پولی هدایت کنند؛ تا کنترل تورم را صورت داد و اضافه برداشت‌ها را به حداقل رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول در نظام بانکی، کنترل نقدینگی را از مسیر کاهش اضافه برداشت دولت و بانک‌ها از بانک مرکزی بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: استقلال سیاست پولی از سیاست مالی به این معنا نیست که رئیس کل بانک مرکزی از مرجعی غیر از دولت انتخاب شود، بلکه استقلال سیاست پولی از سیاست مالی، معنای استقلال بانک مرکزی است؛ یعنی بودجه دولت هیچگونه اتکایی به منابع بانک مرکزی نداشته باشد.

صالح آبادی همچنین در خصوص ارزهای دیجیتال نیز گفت: اینکه در مورد رمزارزها چه سیاستی را بتوان دنبال کرد، یک موضوع کلان است و در سطح کلان باید سیاست کشور مشخص شده که البته این مقوله‌های مختلفی دارد و جزئیات متعددی را در برمی گیرد.

وی افزود: آنچه که الان مجاز دانسته شده، این است که افرادی که اجازه استخراج رمزارز را در گذشته اخذ کرده و برق برای آنها تأمین شده است تا رمزارز تولید کنند، می‌توانند از طریق شبکه صرافی، رمزارز خود را ارائه کرده و رمز ارز مذکور صرف واردات کالا به کشور شود.

صالح آبادی ادامه داد: این بخش مجاز دانسته شده و هنوز به صورت عملیاتی اجرایی نشده است؛ پس ما در بانک توسعه صادرات در چارچوب مقررات ارزی کشور عمل خواهیم کرد و ما هم به صرافی‌ها تاکید کرده ایم که این کار را شروع نمایند؛ اما باید در سطح کلان تصمیم گیری لازم صورت گیرد.

این مقام مسئول در نظام بانکی همچنین با بیان اینکه در مورد صادرات عراق و افغانستان در چارچوب بخشنامه‌های بانک مرکزی عمل خواهیم کرد، گفت: صرافی‌های بانکی در چارچوب بخشنامه‌های بانک مرکزی، کار خاصی برای صادرکنندگانی که صادرات خود را به ریال انجام می‌دهند، نخواهند کرد؛ ولی آن دسته از صادرکنندگانی که به شکل ارزی صادرات داشته باشند، صرافی به هر شکلی که صادرکننده بخواهد به او خدمت ارائه خواهند داد.

وی در پاسخ به سوالی گفت: ما در عراق و افغانستان امکاناتی داریم که اگر صادرکننده، دینار در عراق داشته باشد، می‌تواند دینار خود را به کارگزاری که از طریق صرافی معرفی خواهیم کرد، تحویل دهد و اگر در تهران ریال نیاز داشته باشد، به نرخ روز ریال دریافت نماید؛ ولی اگر بخواهد دینار را تبدیل به ارز دیگری تبدیل کند، می‌توانیم در هر مقصدی و به هر ذی نفعی، ارز را منتقل کنیم.

وی افزود: از عراق واردات زیادی نداریم، ولی اگر قرار باشد ریال تبدیل به واردات از عراق هم شود، صرافی‌های ما آمادگی لازم را دارند.

صالح آبادی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص حمایت از صادرکنندگانی که به اوراسیا صادرات دارند نیز ادامه داد: در مورد اوراسیا امکان خوبی برای تجار و فعالان اقتصادی ایجاد شده است که برای صادرات خود به کشورهای اوراسیا از آن می‌توانند استفاده کنند؛ به هر حال این کشورها همجوار ایران بوده و به عنوان بازار هدف صادراتی محسوب می‌شوند؛ پس ما هم می‌توانیم برای صادرکنندگان با نرخ‌های ترجیحی تأمین مالی صورت دهیم و اگر خدمات صرافی و ارزی هم بخواهند، آمادگی لازم وجود دارد.

پربیننده ترین یارانه نقدی جدید فردا واریز می‌شود دود عدالت در چشم بازنشستگان قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده چه تفاوتی با قانون قبلی دارد؟ / مزایای قانون جدید چیست؟ ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۴۰۰/۴/۱۹ جزییات قانون مالیات ارزش افزوده طلا / اجرای قانون از ۱۲دی ماه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک صالح آبادی بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۲۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش‌های جدید ارزی در راه است

به گزارش خبرنگار صداوسیما، معاون بین الملل بانک مرکزی گفت: رئیس کل بانک مرکزی برای شرکت در پنجاهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی به دعوت رئیس این بانک به ریاض سفر کرد. بانک‌های مرکزی کشور‌های عضو و مقامات بین المللی در این سفر حضور داشتند، که خوشبختانه در حاشیه اجلاس مذاکرات خوبی با مقامات سازمان‌های بین المللی و بانک‌های مرکزی کشور‌هایی که طرف کاری ما هستند صورت پذیرفت.
آقای کریمی گفت: خوشبختانه اتفاقات خوبی در خصوص گشایش‌هایی برای آزادسازی منابع مسدود شده ما در برخی کشور‌ها که سال‌ها بود به کار گرفته نشده بود صورت پذیرفت که در آینده خبررسانی میشود.
معاون بین الملل بانک مرکزی همچنین گفت: بانک مرکزی در طی ماه‌های گذشته ۴۴۵ میلیون یورو از بدهی‌های سال گذشته ایران به بانک توسعه اسلامی را از محل منابع مسدود شده تامین کرد که این باعث شد فرصت‌های جدیدی برای تامین مالی‌های جدید این بانک صورت پذیرد. چون تا زمانی که ایران بدهی داشت عملا تامین مالی جدیدی صورت نمیگرفت.
آقای کریمی خاطر نشان کرد: ما در ظرف چند روز گذشته توانستیم پرداخت حج عمره امسال را از محل منابع مسدودی خودمان به بانک‌های عربستانی منتقل کنیم و از این جهت یک نگرانی که وجود داشت برطرف شد. اما هدف اصلی در این سفر این بود که این پرداخت‌ها را تبدیل به یک رابطه پولی و بانکی با بانک‌های ذیربط در عربستان بکنیم که این بتواند برای پرداخت‌های عربستان به صورت پایدار در بیاید.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • کاهش نقدینگی و تورم با تمرکز بانک مرکزی در حوزه ریال
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • دولت سیزدهم به تولید توجه ویژه کرده است
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد